< Попередня новина


27.09.2018 11:26 - давність новини: 6 р.

35 РОКІВ НА ТРУДОВІЙ НИВІ

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

22 вересня 2018 року виповнилось 35 років роботи на ДП "Клавдієвський лісгосп" помічника лісничого Клавдієвського лісництва Воловенка Василя Васильовича.

Василь Васильович народився 01 січня 1950 року в селі Підгайне Іванківського району Київської області. В 1975 році закінчив Українську Червоного прапора сільськогосподарську академію за спеціальністю "Лісове господарство". Після закінчення сільськогосподарської академії працював лісничим Білоберезького лісництва Іванківського лісгоспу. 

У 1978 році був переведений в Тетерівський лісгосп начальником пожежно-хімічної служби, а у 1980 році переведений на посаду помічника лісничого Мирчанського лісництва цього ж лісгоспу.

22 вересня 1983 року Воловенко Василь Васильович був призначений помічником лісничого Клавдієвського лісництва в порядку переведення і по сьогоднішній день він працює на цій посаді і відмінно виконує свої посадові обов’язки. Василь Васильович визнаний авторитет, вимогливий до себе, так і до працівників лісництва. Документація, яку він веде завжди оформлена технічно грамотно й бездоганно акуратно. З ним радяться фахівці всіх рівнів щодо питання ведення лісового господарства й лісозаготівель, він постійно проводить пояснюючу роботу серед працівників лісництва. У колективі завжди користується повагою.

На День працівника лісового господарства Воловенко В.В. був нагороджений Почесною грамотою Державного агентства лісового господарства України за особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, охорону та відтворення лісових багатств України.