< Попередня новина


17.09.2017 10:19 - давність новини: 7 р.

День працівника лісу!

Категорія: Загальні новини

Нелегка Наша праця й клопітка,
Не рік вона потрібна і не два,
Цілі десятиріччя нашого життя.......
Красиве й корисне Ми творимо для майбуття!

В Україні День працівників лісу щорічно прийнято святкувати в золоту пору осені, в третю неділю вересня.
Це професійне свято для всіх тих, хто нерозривно зв’язав своє життя з лісовим господраством.
На благо примноження і раціонального використання лісового багатства України працює величезна кількість людей. Кожен з нас повинен пам’ятати, що ліс – це найбільше багатство природи, він є запорокую безпеки екології, основою економічної стабільності держави і приорітетною складовою сільськогосподарського комплексу України.
У день працівників лісу відбуваються вшанування всіх тих, хто має відношення до лісового господраства. Море поздоровлень і слів подяки лунає від вищої адміністрації країни, вручаються премії, грамоти і нагороди ветеранам і пенсіонерам, а також кращим працівникам лісгоспу, лісництв. Проходять концерти, урочисті збори, присвячені проблемам нинішнього лісового господарства.
15 вересня 2017 року в приміщенні ДП "Клавдієвський лісгосп" відбулись урочистості з нагоди святкування Дня працівника лісу.
Відкрив збори директор лісгоспу Олександр Антонович Лавренюк, який у своєму виступі  зазначив важливу роль праці кожного працівника  як вагомої складової загальної результативної роботи всього підприємства. Цього дня було відзначено представників усіх лісництв і до кожного нагородженого керівник звертався з окремими теплими та щирими словами. Так, нагрудним знаком Державного агентства лісових ресурсів України "За бездоганну службу в державній лісовій охороні" нагороджено лісничого Здвижівського лісництва Миколу Петровича Івашину та начальника лісогосподарського відділу Тетяну Михайлівну Мельник.
Також завітали з привітаннями  до колективу Клавдієвського господарства  голова Бородянської районної державної адміністрації А. Анісімов та голова Бородянської районної ради Г. Єрко. Серед почесних гостей  на урочистостях  були селищні та сільські голови М. Скиба (Клавдієво-Тарасівська), А. Черненко (Здвижівська), Т. Машина (Мирчанська), Г. Власюк (Шибенська), директори шкіл, ветерани праці, юні лісівники Пилиповицької ЗОШ.
Голова Бородянської організації ветеранів України, заслужений лісовод та почесний лісівник України В.Г. Миловичко, який свого часу майже два десятиліття керував Клавдіївським лісгоспом, провів для присутніх невеликий емоційний екскурс в історію створення підприємства, з гордістю згадав про створення шкільного лісництва. Ним було відзначено за сумлінну професійну працю чисельну когорту лісівників.
Голова Бородянської районної державної адміністрації А. Анісімов також запевнив, що районна влада завжди перейматиметься проблемами господарства та надаватиме підтримку у їх вирішенні.
 Шановні працівники лісу!
Прийміть в цей чудовий, осінній день найщиріші слова вітання з професійним святом.
Хай він для Вас, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням професійного внеску в загальнодержавну справу.
Бажаємо, щоб це свято принесло у Ваш дім щастя, добро і надію на краще майбутнє.
Щиро зичимо, благополуччя, щоб реалізовувались Ваші кращі задуми і була щасливою доля.
Всім святкового настрою, удачі, достатку і здоров'я.
Мудрості і терпіння, злагоди і достатку, успіхів, творчої праці, віри у прекрасне Майбутнє України.

Адмнінстрація та профспілковий комітет "ДП Клавдієвський лісгосп"