< Попередня новина


30.05.2017 14:44 - давність новини: 7 р.

Навчання з ліквідації лісових пожеж

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

26 травня 2017 року на базі ДП "Вищедубечанський лісгосп" Київського обласного та по м.Києву управління лісового господарства у с. Жукин Київської області під керівництвом першого голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Савченка було проведене спеціалізоване навчання з органами управління та силами цивільного захисту щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої лісовими пожежами.

До участі в навчанні було залучено: Держлісагенство України, Київська ОДА, Держслужба України з надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради, Департамент з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Київської ОДА , Київське обласне та по м.Києву управління лісового та мисливського господарства, ГУ ДСНС України у Київській області, ГУ ДСНС України у м.Києві, Спеціальний авіаційний загін ОРС ЦЗ ДСНС України.

У навчанні взяли участь більше десятка одиниць техніки, вертоліт, літак  та сотня рятувальників. Навчання проводились з метою уникнення лісових пожеж, та в разі його виникнення, організувати та ліквідувати при взаємодії лісокористувача з пожежно-рятувальною службою.

Представники ДП "Клавдієвський лісгосп": головний  лісничий Хромуляк О.І., інженер ОЗЛ Яременко Ю.М., начальник ЛПС також приймали участь у навчанні та переймали досвід спільного гасіння.

Лісівники закликають громадян,

 без особливої потреби не розпалювати вогнища у лісі,
 не засмічувати красу навколо себе!!!