< Попередня новина


15.05.2017 10:43 - давність новини: 7 р.

Навчання з охорони праці посадових осіб.

Категорія: Загальні новини
Автор:  Провідний інженер з охорони праці Підлісний О.В.

На виконання “Положення про навчання та перевірки знань...”, з метою забезпечення організації безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки на підприємстві та підвищення рівня підготовки посадових осіб з питань охорони праці,  згідно наказу від 11 травня 2017 року №39 "Про проведення навчання та перевірки знань..." на підприємстві з 15 травня проходить навчання посадових осіб зайнятих організацією робіт підвищеної небезпеки. Навчанням охоплено 62 працівника лісової охорони. В процесі теоретичної та практичної підготовки залучені головні спеціалісти підприємства, інженерно–технічні працівники та досвідчені спеціалісти підприємства.

Теоретичні та практичні навчання проводяться в підрозділах з виїздом викладачів на місця. Як правило практичні заняття проводяться на місцях виконання робіт. Це дає змогу не відривати працівників від основної роботи - охорони лісу.

Для навчання основам надання першої долікарської допомоги залучено лікаря місцевої лікарні, який має ліцензію та працює за договором. Навчання проводиться за програмою підготовки посадових осіб з питань охорони праці розробленої та затвердженої на підприємстві. Тематичний план передбачає 30-ти годинну програму підготовки. Перевірка знань запланована на першу декаду червня.