< Попередня новина


9.11.2017 10:51 - давність новини: 6 р.

Незаконні рубки в 2017 році

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісгосподарський відділ

Одним з основних завдань діяльності ДП "Клавдієвський лісгосп", є охорона державного лісового фонду від правопорушень, у першу чергу – від незаконних рубок. Працівниками державної лісової охорони лісгоспу  протягом 2017 року  виявлено 10 випадків  незаконних рубок  лісу, та нанесено збитків державі на суму 9540 грн. Порушниками визнано вину та кошти добровільно сплачені в повному обсязі.

Для запобігання незаконних рубок та збереження деревостанів,  державною лісовою охороною підприємства регулярно проводяться рейди по виявленню незаконних рубок.

Пам’ятаймо, що ліс – це не тільки безцінний дар природи, але і її краса, втілення життя і здоров’я. Кожен об’єкт природи, яскравий або скромний, великий чи маленький, по-своєму привабливий. Краса рідної природи розкриває і красу людської праці, народжує бажання зробити свій край ще прекраснішим. Тому кожна людина повинна оберігати і примножувати природні багатства. Берегти ліс – це обов’язок кожного з нас.

Додатково просимо, громадян не залишатись байдужими у питанні збережені лісу від незаконних рубок дерев та повідомляти про всі відомі факти такої рубки дерев та про осіб, що її вчинили.

тел. 04577-26-393 лісогосподарський відділ

Адміністрація лісгоспу