< Попередня новина


11.06.2018 11:47 - давність новини: 6 р.

Огляд лісництв

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

Керуючись "Положенням про трудове суперництво" серед лісництв державного підприємства "Клавдієвське лісове господарство", комісією спеціалістів лісгоспу за участю директора щорічно проводиться огляд лісництв.

Тому, на підставі наказу лісгоспу № 58 від 5 червня 2018р., була створена комісія у складі: голови комісії - головного лісничого Грамушняка С.О., секретаря комісії - начальника відділу лісового господарства Мельник Т.М., членів комісії- головного інженера Лущика В.А., головного механіка Марчука К.С., провідного інженера з охорони праці Підлісного О.В., інженера з лісових культур І категорії Салати I.A..

Комісією, в присутності директора, лісничих, помічників лісничих, старших майстрів лісництв, 7 та 8 червня було проведено огляд загального стану лісництв (благоустрій територій, стан контори), стан посадкового матеріалу в розсадниках та коробах, якість проведення лісокультурних робіт, якість проведення рубок догляду, лісозаготівельних робіт і заходів з охорони та захисту лісу, стан автотранспортного парку та охорони праці.

Після підведення підсумків, згідно показників передбачених "Положенням про трудове суперництво", були присвоєні наступні призові місця:

I    місце - Луб’янське лісництво;
II    місце - Дібровське лісництво;
III    місце - Шибенське та Клавдієвське лісництва;
IV    місце - Здвижівське -лісництво

За І та II місце будуть виділені кошти на благоустрій лісництв.

Крім цього, за окремі показники, відзначаються грошовими преміями працівники лісової охорони по кожному з підрозділів.