< Попередня новина


24.04.2017 16:11 - давність новини: 7 р.

ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ ПЕРІОД!

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

Лісівники ДП "Клавдієвський лісгосп" сподіваються, що переважна більшість громадян солідарні з працівниками лісової галузі в меті збереження природи, тому з розумінням поставляться до проведення протипожежних заходів та вимог лісової охорони з початком пожежонебезпечного періоду в лісах.

Режим пожежонебезпечного періоду вводиться відповідними Розпорядженнями обласної та районної адміністрацій з 1 квітня і триває до 1 листопада та регулюються “Правилами пожежної безпеки в лісах України” ЗУ “Про пожежну безпеку”, та іншими законодавчими актами. В пожежонебезпечний період, зокрема  в'їзд приватного автотранспорту в лісові масиви та розкладання вогнищ дозволяється тільки в спеціально відведених і облаштованих рекреаційних пунктах. Порушники правил пожежної безпеки несуть адміністративну відповідальність у вигляді штрафу.

З наближенням травневих свят та встановлення сухої вітряної погоди, лісова охорона просить враховувати все це під час перебування в лісі, та не залишатись байдужими до будь-яких випадків порушень  чи надзвичайних ситуацій. У випадках виявлення лісових пожеж, загоряння необроблених сільськогосподарських земель, просимо терміново повідомляти, крім телефону 101,

на номери (04577)- 26-2-41, -26-2-91 ДП"Клавдієвський лісгосп"