< Попередня новина


16.09.2021 09:14 - давність новини: 3 р.

СТАРТ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ "ЗЕЛЕНА КРАЇНА"

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

16 ВЕРЕСНЯ 2021 РОКУ БУЛО ДАНО СТАРТ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ "ЗЕЛЕНА КРАЇНА"

Вже у жовтні 2021 року розпочинається кампанія із масштабного заліснення України в рамках програми Президента України "Зелена країна". Ініціатива передбачає збереження та відтворення лісів, збільшення їх площі. Зокрема, у планах – висадити на території України 1 мільярд дерев у найближчі 3 роки. За 10 років площа лісів має зрости на 1 мільйон гектарів!
 
На спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням zelenakraina.gov.ua, кожна людина зможе відслідкувати хід висадки лісу по окремих регіонах.

У рамках програми Президента лісівники будуть висаджувати одно- і двохрічні сіянці деревних та чагарникових порід (залежно від місцерозташування) - акція "Створюємо ліси разом".
 
Крім того, будь-хто зможе долучитися до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс. Для цього потрібно заповнити спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом”. Під час висадки лісівники безкоштовно нададуть садивний матеріал і проведуть майстер-класи по садінню лісу.
 
ДП "Клавдієвський лісгосп" долучився до запуску "Зеленої країни" і планує на території діяльності підприємства заходи, (які будуть проводить в залежності від погодних умов орієнтовно кінець жовтня- листопад), із посадки дерев - одно- і двохрічні сіянці сосни звичайної, то ж всі бажаючі можуть долучитись шляхом подання заявки у довільній формі із особистими даними (ПІБ,контактний номер телефону, електронна пошта за наявності):
 
- або на електронну пошту klav_lisgosp@remove-this.ukr.net
 
- написати в приватні повідомлення сторінки у Фейсбук www.facebook.com/klavlis

Також долучитись до масштабної еко-ініціативи і висадити ліс можна заповнивши спеціальну форму реєстрації на участь в акції “Створюємо ліси разом” на спеціальному сайті, який вже доступний за посиланням zelenakraina.gov.ua
 
Контактні дані відповідальної особи за акцію "Створюємо ліси разом" по ДП "Клавдієвський  лісгосп", (у якого можна уточнити деталі) – провідний інженер з лісових культур Салата Ірина Анатоліївна, тел. 04577-26240