< Попередня новина


2.03.2020 11:11 - давність новини: 4 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "ВІДНОВЛЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ"

Категорія: Анонси
Автор:  Лісогосподарський відділ

Міністерство енергетики та захисту довкілля спільно з Державним агентством лісових ресурсів започатковують нову Всеукраїнську акцію "ВІДНОВЛЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ". Акція відбуватиметься за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування.

ДП "Клавдієвський лісгосп" запрошує громадян України, учнівську та студентську молодь, представників органів влади, засобів масової інформації, державних установ та організацій, бізнесових структур долучитися до Акції "ВІДНОВЛЮЄМО ЛІСИ РАЗОМ", яка стартує 21 березня, у Міжнародний день лісів.

Кожен охочий зможе безпосередньо в лісі, прослухавши короткий інструктаж від професійних лісівників, висадити одно-дворічні сіянці.

З метою  забезпечення всіх бажаючих необхідною кількістю інструментів та вирішення всіх організаційних питань щодо участі в Акції необхідна попередня реєстрація, зручним для Вас способом до 12 березня 2020р.
- на електронну пошту klav_lisgosp@ukr.net з поміткою "Участь в Акції"
- за номером телефону 04577-26393 (лісогосподарський відділ)
- залишити повідомлення на сторінці лісгоспу у facebook www.facebook.com/klavlis/ (Вказавши при цьому ПІБ, організацію, контактний телефон, кількість бажаючих, дату участі (21.03. чи з 23.03 по 27.03)

Згодом на сторінці у facebook буде відображена вся необхідна інформація стосовно конкретного місцерозташування та часу і дати проведення Акції.

Більш детальна інформація на сайті агентства:

dklg.kmu.gov.ua/forest/control/uk/publish/article;jsessionid=1B980CC5D441DFAECEC24F07E0056012.app1