< Попередня новина


19.10.2020 09:19 - давність новини: 3 р.

АКЦІЯ "1 000 000 дерев за 24 години"

Категорія: Загальні новини

17 жовтня 2020 року в рамках акції з озеленення "1 000 000 дерев за 24 години" у кварталі 47 Клавдієвського лісництва ДП "Клавдієвський лісгосп" на площі 0,7 га створені лісові культури.

До висаджування дерев долучились: Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Роман Абрамовський, перший заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Богдан Боруховський, заступник голови держлісагенства Юрій Болоховець, начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко, представники держлісагенства та управління, проекту "Озеленення України" та інших громадських організацій.

Учасників акції було забезпечено садивним матеріалом та інвентарем для посадки сіянців, а перед початком робіт директор ДП "Клавдієвський лісгосп" Олександр Лавренюк разом з головним лісничим  Сергієм Грамушняком провели для присутніх інструктаж з висаджування лісових культур.

На заваді не стала навіть дощова і прохолодна  погода. Із почуттям відповідальності та важливості справи, понад 5 тисяч молодих дерев сосни та дуба були висаджені в грунт, а вже через десяток років маленькі деревця перетворяться у молодий ліс.