< Попередня новина


23.04.2018 10:46 - давність новини: 6 р.

Діти - наше майбутнє, треба вчасно їх зорієнтувати на вірний шлях!!!!

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

"Майбутнє лісу у наших руках!" - лунало 20.04.2018 року із вуст майбутніх козаків та козачок, учнів 7-Б класу Бородянської СЗОШ № 2, які долучилися до всеукраїнської акції "Майбутнє лісу у твоїх руках" на ділянці Шибенського лісництва ДП "Клавдієвський лісгосп"!

Приїхавши до місця призначення, було невідомо, як діти підліткового віку відреагують на залучення їх до лісовідновлювальних робіт, враховуючи вік та сучасні реалії життя.

З перших хвилин розповіді лісничого Шибенського лісництва - Сергія Грамушняка стало зрозуміло - ДІТЯМ ЦІКАВО!!!

І своїми, ще не зовсім дорослими рученятами, вони впоралися із роботою не гірше, ніж із сенсорними екранами гаджетів. Дехто з дітей, навіть виявив бажання попрацювати мечем Колесова!

Це був незабутній і дуже важливий день у житті кожного учня 7-Б  класу на чолі із класним керівником Іриною Заброцькою та окремих учнів 5-А, 6-Б класів, оскільки вперше вони відчули  себе в ролі лісівників.

А як захопливо ввів в історію лісової справи старший майстер, "аксакал" лісництва, Дятел Іван Васильович, це треба було чути і відчувати, як людина любить і поважає свою професію!!!

Уявіть собі, як через 10-20-30.... років ці діти привезуть на ділянку своїх дітей і з гордістю розкажуть, як вони, 13-річними, цей ліс садили.

А можливо, сьогоднішній день зіграє доленосну справу для когось із учнів щодо вибору майбутньої професії і через пару десятків років хтось з них вже безпосередньо, за покликом професії, буде цей ліс доглядати, а може й керувати галуззю!