< Попередня новина


22.03.2019 11:10 - давність новини: 5 р.

ПОСАДИ ЛІС СВОЇМИ РУКАМИ

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

В ДП "Клавдієвський лісгосп" 21.03.2019 року в рамках  акції "Майбутнє лісу у твоїх руках", члени Пилиповицького учнівського лісництва разом з директором школи Мельник Н.Я., головним лісничим Грамушняком С. О., головним інженером Лущиком В. А.,інженером лісових культур.,Салатою І.А.,  провідним інженером з охорони праці Підлісним О. В., інженерами апарату лісгоспу та керівником учнівського лісництва Підлісною Н.А. у володіннях Шибенського лісництва садили молодий ліс.

Дуже щиро зустріли дітей лісничий Ванюк Л.В. та його підлеглі. Особливо тепло на душі від того, що працівники підприємства приїхали на це свято з власними дітьми, щоб познайомити їх зі своєю роботою. Шестирічні дітки на рівні з учнями шкільного лісництва садили молоді сосонки та щиро раділи.

Висаджено в грунт більше 3 тис.шт. сіянців. Працювали старанно і завзято. По закінченню такої важкої і благородної праці, дітям вручили подяки від керівництва лісгоспу  та пригостили солодощами. Щасливі та задоволені повернулися діти додому, щоб розповісти батькам та друзям про нелегку але дуже важливу працю лісівників.