< Попередня новина


6.03.2020 12:27 - давність новини: 4 р.

ПОСАДКА ЛІСУ. ЛУБ'ЯНСЬКЕ ЛІСНИЦТВО

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

Як і кожного року, окрім традиційних весняних лісокультурних робіт, які проводять лісівники, до цієї нелегкої та важливої справи залучаються молодь та представники громадськості. Це гарна можливість зробити хорошу справу, посадити ліс, після чого можна змінити стиль мислення і поведінку кожної людини по відношенню до природи!!!

Уже не перший рік школярі Луб’янської ЗОШ  радо допомагають лісівникам у посадці лісу, це вже стало традицією, яку ніхто не хоче змінювати, тому що вирощувати ліс - гарна справа! Так і у цьому році 6.03.2020р, учні 9 класу Луб’янської ЗОШ І-ІІ ступенів  на чолі з вчителем Раїсою Коляденко прийняли участь у акції, під час якої  відбулась посадка лісових культур  у кв.11 вид.2 Луб’янського лісництва ДП "Клавдієвський лісгосп".

Лісничий Луб’янського лісництва  Віктор Гайдило та помічник лісничого Євген Новоринський перед посадкою культур провели обов’язковий інструктаж присутніх та розповіли про усі тонкощі створення лісових культур. В гарному настрої та прекрасною компанією було посаджено 0,7 га молодого лісу, висаджено в грунт 4 тис.шт.сіянців сосни звичайної та жолуді дуба звичайного.

Колектив Клавдієвського лісгоспу дякує школярам  за допомогу у створенні молодого лісу!!!

Більше фото klavlis.com.ua/fotogalereja/vesnjana-kampanija-2020.html