< Попередня новина


23.02.2022 13:32 - давність новини: 2 р.

Успішний досвід реорганізації!

Категорія: Загальні новини
Автор:  прес-секретар Олена Різник

22.02.2022 року відбулася зустріч об’єднаного колективу  Державного підприємства «Клавдієвське лісове господарство» директор Лавренюк Олександр Антонович, з директором УкрНДІЛГА ім. Г.М. Висоцького Ткачом Віктором Петровичем та начальником Київського обласного управління лісового та мисливського господарства Бойком Олексієм Леонідовичем.

Головною темою зустрічі було перехід координації ДП «Клавдієвський лісгосп» до УкрНДІЛГА згідно Наказу Державного агентства лісових ресурсів України від 11.02.2022 року № 308, обговорено ряд питань та поставлені цілі і завдання щодо організації подальшої  роботи підприємства.

Директором УкрНДІЛГА ім. Г.М. Висоцького Ткачом Віктором Петровичем було наголошено про належний розвиток науки на підприємстві, розширення наукових досліджень,в тому чисті і на інших підприємствах, впровадження наукових розробок у виробництво.

Словами вдячності Олексій Бойко звернувся до науковців за великий вклад в розвиток науки на підприємстві, та високі досягнення в роботі.

Директор ДП «Київська ЛНДС» Олександр Хромуляк наголосив, що колектив підприємства був прийнятий до ДП «Клавдієвський лісгосп» у повному складі, за що висловив слова вдячності Олександру Лавренюку.

Також, на зустрічі був присутній Миловичко Володимир Геогійович – ветеран, «історія лісгоспу» ДП Клавдієвський лісгосп, який очолював підприємство більше 10 років, згадавши свою трудову діяльність, поділився досвідом роботи, та побажав подальших успіхів та хорошої роботи.