< Попередня новина


9.08.2018 13:57 - давність новини: 6 р.

Життєвий шлях лісівника

Категорія: Загальні новини
Автор:  Лісогосподарський відділ

Новоринський Василь Євгенович, родом з Тернопільщини, 1984 року народження. Своє життя пов’язав з Поліським краєм після закінчення Кременецького лісотехнічного технікуму у 2005 році, коли приїхав по направленню до ДП "Клавдієвський лісгосп", де розпочав свою трудову діяльність майстром лісу у Луб’янському лісництві, потім старшим майстром цього ж лісництва. Працював і навчався, здобув вищу освіту у Національному аграрному університеті за спеціальністю – "інженер лісового господарства".

З березня 2011 року, після п'яти років інтенсивної роботи, зусилля молодого спеціаліста помітило керівництво лісгоспу і запропонувало посаду помічника лісничого. Під його відповідальність доручили 4234 га лісу, а під керівництво 7 майстрів лісу. Хоча обов'язків в роботі додалося, але Василь Євгенович успішно керує роботами по вирощуванню лісових культур, лісовому насінництву та розсадництву, рубках пов’язаних з веденням лісового господарства, захисту лісів від пожеж та шкідників.

Роботу свою любить і знає , все йому цікаво, все під силу, вміє організувати. Люди поважають за професіоналізм і за сумлінну роботу, за людяність, за уміння жити й працювати для його величності Лісу, для майбутнього рідної України.